Om Artfex

bilburen.se

VAD SKA MAN KRÄVA AV EN HUNDBUR TILL BILEN

 

Artfex är specialiserade på utveckling och tillverkning av hundburar och hundgrindar av universalmodell samt modellanpassade skyddsgaller  för personbilar. Framförallt så ska det vara en säkerhet för både hund och passagerare i bilen.

 

All produktion sker i Sverige. Artfex produkter är utvecklade med fokus på säkerhet och komfort, burarna är absolut fria från skrammel och oljud. Det unika gummerade golvet i burarna gör att hunden känner sig trygg med att alltid få grepp för sina tassar och inte behöva halka omkring.

 

Artfex hundburar uppfyller alla krav man kan önska sig såsom:

-Låsbar

-Evakueringslucka

-Gasfjäder som håller lucka uppe

-Gummerat golv

-Gummerad takskiva 

-Burarna är konstruerade för att kunna placeras på vilken sida man vill i bilens bagageutrymme vilket görs vid burens montering.

 

 

 

 

 

Hundbur

 

En tyst, säker och mångsidig hundbur för transport av hund i bil med många genomtänkta detaljer. Burarna är konstruerade för att kunna placeras på vilken sida man vill i bilens bagageutrymme vilket görs vid burens montering. LT burarna kan endast ha välvd sida till höger och Dubbel och Gavelburarna har två välva sidor.

Skyddsgaller

 

Skyddsgaller sätter man inte i bilen för syns skull utan för att skydda människor och djur. Skyddsgallret skall vara en skyddande barriär mot lasten i bilen och kunna motstå de mycket stora krafter som uppstår vid en kollision. Även enkla föremål kan vara dödligt farliga vid en tämligen harmlös kollision om de kastas fram från bagageutrymmet. Alla våra galler är modellanpassade för respektive bilmodell och har testats av oss då det gäller funktion och montering. Monteras med några enkla handgrepp utan vare sig åverkan på bilen och utan behov av verktyg.

I listan till höger finns aktuella skyddsgaller för respektive bilmodell i alfabetisk ordning. Det kan finnas avvikelser för respektive skyddsgaller som är till specifik bil och detta framgår i så fall i den öppningsbara monteringsanvisningen.

 

Sökfunktionen kan även den användas genom att ex skriva namnet på aktuell bilmodell.

 

 

Hundgrind

 

En tyst, säker och mångsidig hundgrind för transport av hund i bil med många genomtänkta detaljer. Grinden är universal och finns i två modeller Modell 1 & Modell 2.

 

Det som skiljer Modell 1 dubbeldörr och Modell 2 dubbeldörr är att Modell 2 är något högre och kan bättre passa bilar med mer lutande baklucka (även om detta är väldigt individuellt från bil till bil), detta för att på bästa möjliga sätt ge maximalt utrymme åt hundarna.

 

Grinden är justerbar i lutning, bredd, höjd och monteras i bilen helt utan påverkan på fordonet. Fastsättning av grind görs i bilens surrningsöglor.

 

Låsbara dörrar med nyckel och gasfjäder för att på ett bekvämt sätt hålla uppe luckorna.

 

Avdelaren finns som tillbehör och passar endast Modell 1 & Modell 2 med dubbeldörr. Avdelaren finns i två olika storlekar för att bäst kunna anpassas till de olika bilarna.

Leverans

 

Fri leverans hem till ditt lokala ombud. Vi levererar med DHL. 

Ulf Holmgren

Restadvägen 6. 46254 Vänersborg

 

© Copyright. Ulf Homgren

Betala med kort. Snabbt, säkert och enkelt.